BOJE ZA UNTRAŠNJE ZIDOVE

Dele se na poludisperzione, akrilne, latex, antialergijske, antinikotinske, dekorativne, one koje se koriste u prostorijama sa vecim udelom elektro smoga itd. To bi u globalu značilo,da možete prostor u potpunosti prilagoditi vašim željama,s tim da ne odstupate od ciljane namene svake boje posebno.

Perive akrilne boje za unutrašnje zidove Koristi se kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sve akrilne boje su paropropustive i ne poseduju olovo, hrom i amonijak.Bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.Oslobođena svih štetnih sastojaka i zadovoljava najviše ekološke standarde (minimalno isparavanje štetnih sastojaka). Nositelj svih najvećih eko-certifikata. Po potrebi se razrjeđuje s vodom. Neškodljiva za zdravlje i prijatna za okolinu, dobro se pere. Akrilne boje možemo tonirati više od 2000 nijansi. .

Boja za vlažne zidove Zaštita i dekoracija vlažnih unutrašnjih zidova i plafona. Za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u vlažnim stambenim prostorijama, podrumima, skloništima, na stepeništu…Bitno smanjen prodor vlage iz zida u prostor, odlično prijanjanje na vlažne zidove , odlično pokrivanje i izolacija fleka rastvorljivih u vodi,dobro se pere.

Latex boja Sluzi kao zaštita i dekoracija vrlo opterećenih unutrašnjih zidova u predsobljima, hodnicima, stepeništima (bolnice, vrići, škole, stambeni blokovi itd. Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.Može dobro da se pere , jednostavno čišćenje zidova, otporna na dezinfekciona sredstva,sjajan zavrsni izgled premaza.

Antimikrobna boja Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sadrži sredstvo neškodljivo za ljude koje sprečava razvoj algi i plesni.Pogodna za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u prostoru u kome postoji povećana opasnost od razvoja plesni i algi (objekti prehrambene industrije i zanatstva: ugostiteljski objekti, mlekare, pivare, pekare, menze,…)Ima odlično antimikrobno delovanje, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, može da se pere.

Antinikotinske boje Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Pokriva i izoluje fleke koje nastaju zbog pušenja, izlivanja vode, od katrana, raznih ulja, požara, i sl. Ova vrsta fleka se rastvara u vodi pa ih voda u fazi sušenja izvlači na površinu, što znači da boje na vodenoj osnovi nisu pogodne za njihovo prekrivanje. Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza, koristi se za prostorije izložene jakom delovanju nikotina (caffe barovi, restorani, konobe i sl.)..Boja je bez agresivnog mirisa, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, moze da se pere.

Kod nas su dostupni proizvodni programi slijedećih prizvođača: ROFIX, BEKAMENT, VIVECHROM, CHEMAX, JUB, ZORKA COLOR, PRVI MAJ ČAČAK, MAXIMA Sve boje dostupne su u nijansama po vašoj želji!